top of page

Kas sinu suviseid patte saab lunastada?

Suvel söövad eestlased 2700 tonni jäätist. Kehva ilmaga suve korral võib olla see kogus veidi väiksem, kuid eks tead ise, kuidas sinul toitumisega sellel suvel oli. Reklaamitakse mõnusaid grill-lihasid paljudes erinevates maitsetes, kusjuures sõna "pekk" ei ole tabu vaid sümboliseerib mahlakust liha juures. Loomulikult lisame alati sinna juurde ka värsket ja maitsvat salatit ja miks mitte ka kergelt mõnus, jahutav ja karastav siider või mõni muu isuäratav maitseelamus. See kuidas keegi toitub või mida eelistab, on väga suuresti erinev, kuid me usume, et me ei eksi kui väidame, et suvel lubad endale PISUT ROHKEM kõrvalekaldumisi ja "pahesid" ka toidus. Pisut pattu suvel võib teha, kuid kuidas need kogunenud jääkained meie kehas edasi elavad? Liigsed rasvad, suhkur ja jääkained, mida on tänapäeva toidus palju, ladestuvad meie kehas ning kõige nähtavam tulemus naistel on selleks tselluliit. Jah, nii karm kui see ka pole, tuleb see vaenlane ikka ja jälle tagasi sinu NÕRKUSHETKEDEL, milleks suvi tavaliselt on. MEHED, ka teie pole ladestunud jääkainete eest kaitstud! See ei paista lihtsalt välja ja "närib seestpoolt" organismi ja selle vastupanuvõimet. Kuidas on sinu ümbermõõdud võrreldes suve algusega? Olgu vastus milline tahes, rullmassaaž aitab sinul kaotada ümbermööte ning kui seda pole vaja, siis hea tervis peaks olema igaühele tähtis. Vaata 10 korraga saavutatud tulemusi!


Rullmassaaži 10 korra kuur annab tõestatult tulemusi, kuid organismile toimet tunned juba esimesel korral. 10 korra kuuri läbides on tähtis seda läbida järjest ning mitte liiga pikkade pausidega. Soovitame nädalas läbida 2-3 rullmassaaži tunniajast protseduuri, et 10 korra kuuri läbimisel oleks maksimaalne mõju. Keha tervisliku seisundi hoidmiseks on soovitus endale lubada kasvõi kord kuus mõnus ja tõhus rullmassaaži tunniajane protseduur, et igapäevaelus tekkivad jääkained ja ka stress saaks meie kehast eemaldatud. Kuidas rullmassaaž aitab sind tervise juures püsida? Vereringesüsteemis liigub kahte tüüpi vedelikku: veri ja lümf. Veri, süda ja veresooned moodustavad kardiovaskulaarse süsteemi. Lümfivedelik, lümfisõlmed ja lümfisooned moodustavad lümfisüsteemi. Mõlemad koos, südame-veresoonkond ja lümfiringe, moodustavad keha vereringesüsteemi. Rullmassaaž koostöös infrapunakiirgusega masina sees paneb lümfi ja vereringe kiiremini liikuma ning viib sellega kaasa kehasse ladestunud mürkained, mis leiavad endale "pesa" naha all ja ka siseorganite ümber. Samuti viib rullmassaaž kehast välja liigse ladestunud vedeliku, mis sageli tekitab paistetuse tunnet mida võid tunda sageli jalgades ja ka kätes. Pealegi, rullmassaaž on väga tõhus massaažina lihastele.

Mis on lümfisüsteemi ülesanne, sellest saad rohkem lugeda meie teises blogis, mis asub siin. VAATA TULEMUSI ja sa näed, et rullmassaaž ei ole ainult kehakaalu kaotamiseks ning ülekaaluga võitlejate pärusmaa. See vähendab ümbermõõte väga efektiivselt ka normaalkaalus inimestel. OLE MURETA! Meie aitame sinu suvised toitumise ja elustiili patud lunastada! :) BRONEERI AEG ja tunne rullmassaaži toimet juba esimesel korral!


www.kehasalong.ee


bottom of page