top of page

Kas sinu suviseid patte saab lunastada?

Suvel söövad eestlased 2700 tonni jäätist. Kehva ilmaga suve korral võib olla see kogus veidi väiksem, kuid eks tead ise, kuidas sinul toitumisega sellel suvel oli. Reklaamitakse mõnusaid grill-lihasid paljudes erinevates maitsetes, kusjuures sõna "pekk" ei ole tabu vaid sümboliseerib mahlakust liha juures. Loomulikult lisame alati sinna juurde ka värsket ja maitsvat salatit ja miks mitte ka kergelt mõnus, jahutav ja karastav siider või mõni muu isuäratav maitseelamus. See kuidas keegi toitub või mida eelistab, on väga suuresti erinev, kuid me usume, et me ei eksi kui väidame, et suvel lubad endale PISUT ROHKEM kõrvalekaldumisi ja "pahesid" ka toidus. Pisut pattu suvel võib teha, kuid kuidas need kogunenud jääkained meie kehas edasi elavad? Liigsed rasvad, suhkur ja jääkained, mida on tänapäeva toidus palju, ladestuvad meie kehas ning kõige nähtavam tulemus naistel on selleks tselluliit. Jah, nii karm kui see ka pole, tuleb see vaenlane ikka ja jälle tagasi sinu NÕRKUSHETKEDEL, milleks suvi tavaliselt on. MEHED, ka teie pole ladestunud jääkainete eest kaitstud! See ei paista lihtsalt välja ja "närib seestpoolt" organismi ja selle vastupanuvõimet. Kuidas on sinu ümbermõõdud võrreldes suve algusega? Olgu vastus milline tahes, rullmassaaž aitab sinul kaotada ümbermööte ning kui seda pole vaja, siis hea tervis peaks olema igaühele tähtis.