top of page

Maailma ainus rullmassaaž, mis toimib tänapäeva lümfisüsteemi teadmistel.

UUS PROGRAMM ON NÜÜD KA EESTIS!


Beautiful Me koostöös lümfiterapeut Reio Vilipuuga on saanud valmis maailma ainsa rullmassaaži programmi, mis toimib lümfisüsteemi anatoomia ja funktsioneerimise põhimõttel. Testide tulemustel selgus, et uus patenteeritud programm tõstab massaaži toimet ja parandab enesetunnet veelgi enam kui senine programm. Patenteeritud ja registreeritud programm on nüüd kasutamisel Beautiful Me rullmassaažides üle maailma.



Miks oli seda vaja ja mida see tähendab kliendile?

Reio Vilipuu

Beautiful Me on uue massaažiliigi "rullmassaaž" eestvedaja Eestis ning nüüd ka kogu maailmas läbi frantsiisi. Beautiful Me on teadlik selle massaaži vajalikkusest ühiskonna tervise parendamisel ning on spetsialiseerunud ainult sellele protseduurile ning selle arendamisele. Beautiful Me töötab selle nimel, et kogu maailmas saaksid inimesed taskukohaselt enda tervise eest hoolitseda ja kasvõi kord kuus pakkuda enda kehale vajalikku kosutust rullmassaažiga, mis hoiab ja parandab nende tervist. Kõik teavad, et massaaž on hea inimese kehale, kuid kui sinna lisada veel lümfimassaaži hea toime, saamegi Beautiful Me rullmassaaži, mis on tõestanud enda toimet juba aastaid ja NÜÜD ON SEE VEELGI PAREM JA TÕHUSAM!




"Rullmassaaži protseduur on lümfisüsteemi probleeme ennetav viis."
Dr Abbas Qutab

Dr Abbas Qutab

Honorary Sc.D from the World Health Organization

Charter University





Siiani ei ole maailmas mitte ükski rullmassaažile sarnast teenust pakkuv asutus pidanud vaevaks seda süsteemi lähemalt uurida ja analüüsida - Beautiful Me tegi seda. Beautiful Me analüüsis spetsialistidega kasutatavaid rullmassaaži programme ja harjutusi, mida tehakse masinate peal. Lisasime sinna hulka kümnete tuhandete klientide kogemused. Tulemuseks saadi, et harjutused on jäänud jalgu kaasaegsetele teadmistele inimese lümfisüsteemist. Ehk kokkuvõtlikult võib öelda, et senini kasutuses olevad programmid ei ole vastavuses lümfisüsteemi enda anatoomia ja funktsioneerimise põhimõtetega - Beautiful Me parandas selle. Kuna Beautiful Me nüüd teab, kuidas on õige ja kõige parem, ei saa nad lubada mitte ühelgi inimesel enam mitte kunagi teha rullmassaaži vananenud programmi järgi. Kui on olemas uued ja tõhusamad meetodid, mis põhinevad kaasaegsetel teadmistel, ei soovi mitte keegi leppida vananenud teadmistel põhineva protseduuriga või teenusega mis iganes vallas. Eriti kui need on testitud, katsetatud ja tõestatult parema tulemusega.

Analüüside ning professionaalse anatoomia ja lümfisüsteemi teadmistele tuginedes arendas Beautiful Me koostöös Reio Vilipuuga välja harjutuste programmi rullmassaaži masinal, mis järgib lümfisüsteemi loomulikku tööd ja aitab sellele kaasa. Senised programmid töötavad kohati isegi lümfisüsteemi tööle vastu. Näiteks võib tuua selle, et osadel inimestel hakkas rullmassaaži tehes paha, kuid uue programmiga seda ei juhtu. Uus programm avab ehk teeb tee vabaks lümfi liikumisele. Sellega ei teki pudelikaela efekti ja lümfi ei suunata sinna, kuhu enam ei mahu. Et aru saada kasulikkusest ning muudatustest tuleb põgusalt aru saada lümfisüsteemist ja selle ülesannetest.


Beautiful Me rullmassaaž on tugev massaaž kogu kehale. See massaaž omab palju head mõju kehale ning üheks suurimaks teguriks on lümfisüsteemi aktiviseerimine.

Lümfisüsteem on spetsiifiline süsteem inimese kehas, mis muuhulgas reageerib bakteritele kehas ja aitab need teha kahjutuks.

Mis on lümfisüsteem lühidalt kokkuvõttes?

Lümfisüsteem on õrnade torude võrgustik kogu kehas. See tühjendab veresoontest lekkinud vedelikku (lümf) kudedesse ja tühjendab selle lümfisõlmede kaudu tagasi vereringesse.



Lümfisüsteemi peamised ülesanded on järgmised:

  • Vedelikutaseme reguleerimine kehas

  • Reageerida bakteritele

  • Vähirakkudega tegelemine

  • Raku jääkidega tegelemine, mis muidu tooksid kaasa haiguseid või häireid

  • Soolestiku rasva ja valgu ainevahetuses osalemine ja selle transportimine tagasi vereringesse.


Lümfisõlmedes ja teistes lümfistruktuurides, nagu põrn ja harknääre, on spetsiaalsed valged verelibled, mida nimetatakse lümfotsüütideks. Need võivad kiiresti paljuneda ja vabastada antikehi, reageerides bakteritele, surnud või surevatele rakkudele ja ebanormaalselt käituvatele rakkudele, nagu vähirakud.


Kokkuvõtlikult selgitades on Beautiful Me rullmassaaž viidud uuele tasemele kõikides Beautiful Me rullmassaažides ja seda üle maailma. Eestis on uuele programmile viidud üle ka kõik vanema generatsiooni masinad ning loomulikult uued Beautiful Me enda loodud maailma nutikamad rullmassaaži masinad, mis asendavad peagi kõik vanad süsteemid. Beautiful Me avab järjest salonge frantsiisidena erinevates riikides, et viia täide enda eesmärki: "Aidata inimestel üle maailma enda tervise eest hoolitseda läbi tõhusa ja tõendatud toimega rullmassaaži".


Broneeri aeg ja proovi ise uue ajastu rullmassaaži


 

Kellel on soov ja huvi süveneda veelgi uude programmi saab järgnevalt lugeda programmi loonud spetsialisti selgitust.


Reio Vilipuu selgitus uuele ja tõhusamale Beautiful Me rullmassaaži programmile.


Lümfisüsteem kogub pidevalt rakkudevahelisest ruumist sinna veresoonte kapillaaridest kapillaarisisese arteriaalse rõhu abil surutud plasmat. Lümfikapillaaridesse imbub rakuvaheruumist koevedelik, lipiidid, valgud, suhkrud, jääkained, K, Cl, N, Ca, punalibled jt vererakud, mikroobid jne. Lümfisüsteem võtab osa ainevahetusprotsessidest, osaleb organismi kaitsefunktsioonis ja vereloomes. See koosneb lümfikapillaaridest, initsiaalsetest lümfisoontest (väiksemad kui 1/10 mm), prekollektoritest (suuremad, kui 1/10 mm), lümfisoontest (1/2mm - 1/5 mm). Lümfisoontes on klapid, mis määravad lümfi voolusuuna.

Teine tähtis osa on lümfisõlmed, mille ülesanneteks on lümfivoolu aeglustamine, lümfivedeliku vähendamine, filtreerimine, lümfi koostise reguleerimine ning lümfotsüütide, antikehade, immuunrakkude tootmine.

Lümfisõlmede voolualad ja neisse suubuvate lümfisoonte voolusuund on aluseks rullmassaaži skeemi koostamisel.


Kogu lümfivedeliku voolukiirus on aeglane, sest lümfikapillaarides on positiivne rõhk vaid 8-10 mmHg. Lümfi liikumise põhjuseks on erinevus rõhkude vahel lümfikapillaarides ja lümfijuhas, mis on veenide läheduses ja kus veri on negatiivse rõhu all. Sissehingamisel rõhk suurtes veenides langeb (rinnaõõnesisene negatiivne rõhk) ja tõuseb kiirus, millega lümf rinnajuhast välja veeni suunas voolab. Lisaks liigutab lümfivedelikku lümfisoonte seinamuskulatuuri rütmilised kokkutõmbed sagedusega 8-10 korda minutis, lihas-liigespump aktiivsel liikumisel, soolte perestaltika ja arteri pulss.


Rullmassaaž toimib rullikute abil nahale ja naha aluskoes lümfikapillaaridele, prekollektorite võrgustikule ja lümfisoontele tekitatava rütmilise surve kaudu. Rullmassaaž õige suunaga ja õigesti konstrueeritud skeemiga liigutab vedelikku üles rangluu alla venoosnurga suunas, suurendab lümfivedeliku liikumiskiirust ja volüümi, parandades koevedeliku transporti ja ainevahetust naha alt ja ergutades lümfisüsteemi. Lisaks lõdvestub keha läbi mõjutuse parasümpaatilisele närvisüsteemile, ergutub silelihaskiudude kontraktiilsus ja vastupidiselt väheneb vöötlihaste toonus ning langeb südame löögisagedus.


Rullmassaaž on ohutu, kui jälgitakse järgnevaid absoluutseid vastunäidustusi: halvaloomulised kasvajad, akuutsed infektsioonid, III ja IV staadiumi südamepuudulikkus, väljakujunenud hüpotoonia (vererõhk alla 105/60 mmHg), akuutne tromboos ja suurenenud trombioht, seletamatud naha muutused, rasked neeruhaigused ja vähenenud veresoonte elastsus (vanus üle 70 eluaasta või Ankle-Brachial Indexi mõõtmisel saadud tulemus alla 1,0).


Broneeri aeg ja proovi ise uue ajastu rullmassaaži


bottom of page