top of page

Miks tekib tselluliit ja kuidas rullmassaaž seda kaotab.


Tselluliit on loomulikuks osaks paljudele naistele. See on justkui naiste kehasse kodeeritud koorem, millega tuleb võidelda ikka ja jälle. Kuid kas selle alistamine on eesmärk, mida jälle ja jälle tuleb teha, või tuleks püüelda selle ärahoidmisele igapäevaselt? See on igaühe enda otsustada, kuid rullmassaaž aitab seda alistada ja kontrolli all hoida ka siis, kui tselluliit on "pagendatud" ning trennide ja toitumimise tulemusena seda pole enam paista. Kindlasti ei pea meelde tuletama, et see vastane ei maga ning kipub iga nõrkushetke ära kasutama enda esileupitamiseks. Iga võitluse tähtsaks osaks on ÕPPIDA VASTAST TUNDMA! Oleme teinud sinule joonise, et saaksid aru millise vastasega sinul tegemist on.


Pisut selgitame joonist. Tselluliit on kui apelsini koor, kus iga mõne kauguse tagant on naha sisemuse poole kiskuvad punktid. Seda pühjustavad liigselt pingul kiud, mis hoiavad naha kihte koos. Kiud hoiavad nii innukalt nahast kinni ja ei taha lasta suurenenud rasvkoel enam väljapoole minna. SUURENENUD RASVKUDE! Jah, tihti ei ole probleem koguses, vaid SUURUSES! Rasvkude ei teki juurde, vaid RASVKUDE PUNDUB ehk suureneb. Samas rasvakihis hoiab keha kinni vett, jääkaineid ja kahjulikke mürkaineid. Toitumisest me sel korral pikemale ei räägi aga see on väga tähtis komponent ka tselluliidi toitmiseks - seda ju ometi ei soovi. Igaüks on kindlasti tundnud paistes oleku tunnet, tegelikult ega see polegi pelgalt tunne. SEE ONGI PAISTES OLEK. Miks? Keha ei lase mürkainetel ja veel kehast väljuda, talletab selle väga innukalt reserviks naha alla. Naha alune rasvkude on teatud koguses väga tähtis. Sealt saab organism kiirelt vajaminevat energiat ja toitaineid. Kuid nagu ikka, mis liig see liig. Ei ole rasva kogumine rikkuse märgiks nagu kunagi ammusel ajal seda arvata võis. Üheks teguriks, miks kehast ained välja ei lähe, on VERE ja LÜMFI (ehk valgevere) HALB LIIKUMINE. See on omakorda põhjustatud suurenenud rasvarakkudest, sest vere- ja lümfisoonte tee on takistatud suurenenud rasvarakkude vahel. Tekib halb lümfi ja vere ringlus. Kui lümf ei liigu ei saa ka jääk- ja mürkained kehast lahkuda - siililegi selge, et see ei ole hea. Lümfide tööst vajalikkusest kirjutasime rohkem siin! BRONEERI AEG ja tunne selle mõju ise! RULLMASSAAŽ AITAB! Jah, on inimeste peal testitud, et rullmassaaž võib olla võlu vitsaks sinu tervise parendamisel. See omab endas nii hariliku massaaži, kui ka lümfimassaaži mõju. Pannes vere ja lümfi korralikult liikuma on see justkui vana seiskunud süsteemi käivitamine, mis hakkab 10 kordse kiirusega tööle - just nii palju kiireneb lümfide liikumine rullmassaažiga. MEIL ON INIMESTE PEAL TESTITUD TULEMUSED! Me ei tee laborikatseid loomadel! Beautiful Me kehasalongi rullmassaaži on testitud juba aastast 1927 ning selle toimet on näha tulemustes ja tunda enda kehas. Beautiful Me kehasalongis on tavapärane saavutada kehalt ümbermõõdu kadu 20 cm. LUBAME, ET TUNNED MEIE RULLMASSAAŽI MÕJU JUBA ESIMESEL KORRAL.


Siinkohal mainime ära, et kogemused on näidanud kiiremaid tulemusi just 60-80 kg kaaluvatel, ehk sportlikumatel inimestel. See tõestab seda, et ainult treeninguga ei saa saavutada kõiki tulemusi. Rullmassaaž on asendamatuks abimeheks saamaks tõelisi tulemusi ning see ei ole ainult ülekaalu probleemi lahendamiseks, vaid on abimeheks kõikidele tema eesmärgi saavutamiseks. Rullmassaaži abi kasutavad ka paljud sportlased, see on väga intensiivne treening ja taastumine ka lihastele. Rullmassaaž ANNAB TREENINGU EFEKTI - JAH, seda tunned juba esimesel korral. Rullmassaaži protseduuri ajal kaotad kaloreid ning ka lihased saavad oma osa tööd. SEDA TUNNED JUBA ESIMESEL KORRAL. LOE ROHKEM RULLMASSAAŽIST SIIN. BRONEERI AEG ja tunne selle mõju ise! Siin on veel mõned meie klientide tulemused 10 korra protseduuri läbimisel.


BRONEERI AEG ja tunne selle mõju ise!



bottom of page