top of page

Mis on rullmassaaž ja miks see hea on



Rullmassaaži algelised masinad töötati välja juba 1927. aastal. Nende tööpõhimõtet on tänaseks uuritud ja katsetatud ning teadlased on välja selgitatud, et see meetod on tõhus ja toimib ka päriselt – tegemist ei ole korraks moodi tulnud ja kiirelt kaduva keha trimmimise ja enesetunde parandamise võimalusega. Rullmassaaži masinaid kasutavad üle maailma tuhanded salongid ja spordisaalid. Rullmasaaži tööpõhimõte on lihtne kuid efektiivne. Masina puidust rullikud keerlevad ja rulluvad vastu soovitud piirkondi ning stimuleerivad sellega lihaseid, nahka, vereringet ja aitavad kaasa lümfivedeliku liikumisele. Võttes väljatöötatud poose hõlmab massaaž kogu keha. Massaaži käigus kiireneb lümfiringe kümnekordselt. Massaaž mõjutab efektiivselt kogu lümfisüsteemi, parandab naha elastsust ja ainevahetust, ning vähendab lümfi seiskumist ja kudede turset.

Lümfiravi on väga meeldiv ja efektiivne ravimeetod ning seda kasutatakse nii meditsiinis kui iluravis.

Mis on lümfisõlmede ülessanne?

Lümfisõlmede ülesanne on hävitada baktereid, tugevdada immuunsüsteemi, filtreerida kehast kahjulikke aineid, juhtida vedelikku organismis ja aeglustada lümfivoolu. Ühes ööpäevas valgub lümfisüsteemist verre umbes 2 liitrit lümfi. Kui lümfisüsteemi töö on haiguse või trauma tõttu häiritud ning vedeliku teekond kehas takistatud, tekivad tursed. Loe lisaks lümfisõlmedest.

Rullmassaž aitab panna keha korrektselt toimima ja sellega kaotada sentimeetreid. Masina rullid puutuvad kokku naha pinnaga ja stimuleerivad välimisi lihaseid. Aktiveerides keha ja stimuleerides lihaseid on tulemuseks kehakaalu langus ja ümbermõõtude vähenemine. Massaaži tulemusena vähenevad tursed ja tselluliit.

Masinate trumli keskel paiknev infrapunalamp tõstab massaaži toimet kuni 70%. Sealt kiirguv soojus tungib sügavamatesse naha kihtidesse, soojendades keha ja nahka ning laiendab veresooni, aidates sellega kaasa ladestunud mürkainete väljaviimisele. Infrapuna aktiveerib organismi kaitsemehhanisme, tugevdab immuunsüsteemi, lõdvestab lihaseid ja hoiab ära tselluliidi teket. Infrapunalampidesse on integreeritud kollageeni funktsioon, mis aitavab kaasa naha noorenemisele ja tervendab seda. Massaaži mõju teie tervisele: Parandab lümfi- ja vereringlust Parandab soolestiku tööd

Parandab ainevahetust

Parandab liigeste seisundit

Vähendab turseid

Vähendab raskustunnet jalgades

Vähendab peavalu

Toimib paljude haiguste ennetajana

Rikastab kudesid toitainete ja hapnikuga

Massaaži mõju kehale ja nahale:

Vähendab talje, puusade, jalgade ja käte ümbermõõtu

Vähendab kehakaalu

Korrigeerib probleemseid piirkondi

Vähendab tselluliiti

Parandab ja silendab nahka

Eemaldab naha sarvestunud kihti

Vähendab kortse

Annab näonahale ja kehale tervisliku jume

Massaaži mõju lihastele:

Rikastab lihaseid toitainete ja hapnikuga

Valmistab keha ette füüsiliseks koormuseks

Kiirendab keha taastusvõimet pärast füüsilist koormust

Vähendab lihaste pinget ja suurendab lihaste töövõimet

Massaaži mõju närvisüsteemile:

Tõhus ja tugev massaaž omab stimuleerivat toimet

Kerge massaaž mõjub rahustavalt ja lõõgastavalt

Parandab naha tundlikkust

Parandab närviimpulsi ülekannet

Parandab une kvaliteeti Rullmasaaži toimet on tunda koheselt. Enne massaaži ja selle ajal tuleb juua palju vett, sest massaaž aktiveerib vedeliku liikumise ning keha vajab kohe vett juurde.  Iga kliendi algsed mõõdud pannakse kirja, et jälgida keha muutumist ja massaaži toimet. Samuti pannakse kirja kehamassiindeks, keha rasva ja lihasmassi suhe, vistseraalse rasva tase ning kalorite hulk, mis on vajalik teie keha igapäevaseks normaalseks funktioneerimiseks. Kogu massaaži kestvus on 1 tund, mille jooksul tehakse läbi 15 erinevat poosi, mis hõlmavad kogu keha.

Esialgse aktiivse kuuri (10-15 korda) ajal tehakse protseduure 3-4 korda nädalas. Mõned inimesed vajavad mitmeid kuure, seda saab täpsustada individuaalselt. Saavutatud tulemuse säilitamiseks tuleks hiljem hooldusi korrata 1-2 korda kuus. Rullmassaaži protseduur on kordades tugevam ja tõhusam tavalisest lümfimassaažist. Inimkeha ei jõuaks Teile seda sellise tõhususega teha. See ei sikuta ega venita teie nahka kuidagi. Te saate ise valida ja tegeleda just selle kohaga, mis on teie enda jaoks kõige problemaatilisem teie keha juures. Protseduur on väga lõõgastav ja rahustav kogu kehale ning ka närvisüsteemile. Lümfimassaaž on parim massaažiliik tselluliidiravis, kuna see aitab vähendada rasvkoes asuvat vedelikku. Lümfiringe aeglustub magades, samuti liikumisvaeguse, üleväsimuse ja ühekülgse füüsilise töö puhul. Seda soodustavad mehaanilised takistused lümfiteedes, põletikulised protsessid ja organismi jahtumine. Lümfiringe aeglustumisel kuhjuvad slakid – vedelik, mis rõhub kudesid ja närvilõpmeid. Massaaži kaudu mõjutatakse nii rakke kui rakuvaheainet – vere-, lümfi- ning sidekoe vedelikke. Toimub organismi puhastumine.

Tavaline lümfimassaaž on umbes 35€ hinnaklassis, meie rullmassaaš on kümneid kordi tõhusam ja ka soodsama hinnaga.

Teised sarnased protseduurid on pea 2 korda kallimas hinnaklassis kuid tõhususe poolest neil ülekaalu meie rullmassaaži üle ei ole. Garanteerime teile kohese mõju ja toime teie kehale. BRONEERI AEG ja saa oma kehaga sõbraks!


bottom of page